Toegang tot de hoofdinhoud

Automatisering op juridisch gebied: steeds een op maat gesneden oplossing voor uw huurcontract

De digitale revolutie heeft ook een impact op gerechtelijk gebied want we zien meer en meer het fenomeen "legal automation" opduiken. LeBonBail biedt u een voor u op maat gesneden opstelling en juridische opvolging van uw huurcontract aan.

Het huurcontract, een ideale kandidaat voor deze structurele evolutie

Aanzienlijke volumes

Het huurcontract is een zeer gebruikelijke procedure: in België worden jaarlijks honderdduizenden huurcontracten ondertekend.

Een strikt juridisch kader dat echter zeer vaak niet nageleefd wordt.

De wetgeving op woonhuurcontracten is complex en evolueert onophoudelijk. De bepalingen van de huurwetgeving zijn dwingend en zeer nauwkeurig. We stellen echter vast dat de markt van de huurcontracten oneindig veel varianten biedt. 

Een verouderd papieren model

Of een contract al dan niet geldig of van toepassing is wanneer men dit voor de eerste keer gebruikt, het probleem ligt in feite vaak bij de niet-naleving van clausules, verplichtingen en looptijden van het contract door de verhuurder of huurder (registratie, indexering, verbreking van het contract). 

LeBonBail: De specialist in juridische automatisering van uw huurcontract

Een betrouwbare oplossing, voor iedereen.

LeBonBail biedt u een online voor u op maat gesneden opstelling en juridische opvolging van uw huurcontract aan. Het contract wordt opgesteld met behulp van een eenvoudig dynamisch formulier waarbij de verhuurder wordt bijgestaan tijdens het hele opstellingsproces. Het resultaat is een op maat gemaakt huurcontract dat volledig in lijn is met het bestaande rechtskader (de conformiteit wordt gewaarborgd door advocaten).
Vervolgens geniet elke partij die betrokken is bij het contract van een automatische opvolging van de vervaldata van het contract, alsook van diensten, adviezen en diverse hulp bij het betrekken van de woonst/het gebouw.

LeBonBail Pro: De dematerialisering voor vastgoedmakelaars

Met LeBonBail Pro kan de makelaar het huurcontract met zijn eigen logo of naam personaliseren, een bijkomende dienst aan zijn klanten bieden en de looptijd van het contract opvolgen (zodat hij op de hoogte wordt gesteld over het einde van het huurcontract). 
Bovendien biedt LeBonBail Pro de mogelijkheid om de technologie van LeBonBail te gebruiken als "wit merk" om eigen huurcontracten te dematerialiseren (vastgoedmaatschappijen, federaties, franchisenetwerk, enz.)

vindt u deze pagina nuttig?

Op zoek naar een huurcontract? Ik start nu!

LeBonBail stelt een assistent ter beschikking bij de opstelling van het huurcontract waarbij alle door de wet ter beschikking gestelde opties worden voorgesteld en toegelicht.

© 2024 LeBonBail
design by twinn